Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување

Американскиот актер Бил Козби ќе поднесе жалба на пресудата со која е осуден да ѝ плати 500.000 долари на жена која го обвини дека била силувана пред пет децении. Глумецот, некогаш познат како „Таткото на Америка“, е обвинет за сексуално злоставување на десетици жени. Обвиненијата се однесуваат на случаи од последните неколку децении. Откако единствената … Continue reading Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување

Текстот Бил Козби ќе поднесе жалба на новата пресуда за силување е превземен од Reporter.mk.