Били Ајлиш исплашена од момче што ја демне: Кога ќе ме види покажува со прстот дека сака да ме убие

Американската пејачка Били Ајлиш побарала судот во Лос Анџелес да му забрани на Џон Хирл (23) да ѝ се приближи, оти се плаши дека тој сака да ја убие. Таа вели момчето е постојано пред нејзиниот семеен дом во Лос Анџелес и фрла вознемирувачки писма напишани до пејачката во нивниот двор, пренесува „Ен-би-си Њуз“. 19-годишната … Continue reading Били Ајлиш исплашена од момче што ја демне: Кога ќе ме види покажува со прстот дека сака да ме убие

Текстот Били Ајлиш исплашена од момче што ја демне: Кога ќе ме види покажува со прстот дека сака да ме убие е превземен од Reporter.mk.