Бившата на Кличко зборуваше за зависноста, таа ме уништи и ќерка ми морав да ја пратам кај татко ми

Бившата свршеница на боксерот Владимир Кличко, глумицата Хајден Пенетиер, за првпат отворено зборуваше за зависноста. Со години се борела со неа и со постпородителната депресија, а откри и како изгледал нејзиниот пат до опоравувањето. Имала само 15 години кога еден член од нејзиниот тим почнал да ѝ нуди таблети за среќа. „Таблетите ме правеа весела … Continue reading Бившата на Кличко зборуваше за зависноста, таа ме уништи и ќерка ми морав да ја пратам кај татко ми

Текстот Бившата на Кличко зборуваше за зависноста, таа ме уништи и ќерка ми морав да ја пратам кај татко ми е превземен од Reporter.mk.