„Бизнисот на Задоволството“ на Гоце Цветановски со награда за најдобар филм во Тоскана

Италијанската полиција на свечена церемонија во Тоскана му ја врачи наградата за најдобар филм на „Бизнисот на задоволството“ на Гоце Цветановски, во рамките на фестивалот …

„Бизнисот на Задоволството“ на Гоце Цветановски со награда за најдобар филм во Тоскана Прочитај повеќе »

Текстот „Бизнисот на Задоволството“ на Гоце Цветановски со награда за најдобар филм во Тоскана е превземен од Reporter.mk.