„Бизнисот на задоволството“ на Гоце Цветановски утре ќе го затвори Cineworld film festival во САД

Долгометражниот филм „Бизнисот на задоволството“ на режисерот Гоце Цветановски в недела ќе го затвори 34. издание на филмскиот фестивал Cineworld film festival во Флорида, САД. …

„Бизнисот на задоволството“ на Гоце Цветановски утре ќе го затвори Cineworld film festival во САД Прочитај повеќе »

Текстот „Бизнисот на задоволството“ на Гоце Цветановски утре ќе го затвори Cineworld film festival во САД е превземен од Reporter.mk.