Блејк Лајвли за еротската сцена со Бен Афлек: Беше добро да се скрши мразот

Актерката Блејк Лајвли во едно интервју ја коментираше една од најпознатите еротски сцени во филмот „Thе town“ со актерот Бен Афлек. „Секс сцената беше навистина …

Блејк Лајвли за еротската сцена со Бен Афлек: Беше добро да се скрши мразот Прочитај повеќе »

Текстот Блејк Лајвли за еротската сцена со Бен Афлек: Беше добро да се скрши мразот е превземен од Reporter.mk.