Бојан Велевски: Време е и комичарите да прават големи работи, а не само настанчиња за 60-70 луѓе

Актерот  Бојан Велевски имаше промоција за неговата стенд-ап турнеја, насловена како „Све ли ја да мислам?, која ќе има свое деби во Прилеп, на 13. …

Бојан Велевски: Време е и комичарите да прават големи работи, а не само настанчиња за 60-70 луѓе Прочитај повеќе »

Текстот Бојан Велевски: Време е и комичарите да прават големи работи, а не само настанчиња за 60-70 луѓе е превземен од Reporter.mk.