Болката за девојката го турна во смрт милионерот Стив Бинг

Милионерот Стив Бинг се самоуби скокајќи од 27. кат од зграда во Лос Анџелес, наводно по долг период на депресија.   Неговата соработничка Кери Мичам сега открива дека тоа го направил поради нејзината внука Алексана Мичам, која била правнука на славниот глумец Роберт Мичам, која починал лани  пренесуваат странските медиуми. Кери Мичам, продуцентка од Санта … Continue reading Болката за девојката го турна во смрт милионерот Стив Бинг

Текстот Болката за девојката го турна во смрт милионерот Стив Бинг е превземен од Reporter.mk.