Брајан Кренстон донираше плазма откако прележал Ковид-19

Брајан Кренстон (64), ѕвездата на серијата „На лош пат“ откри дека бил заразен со коронавирус и дека потоа донирал плазма бидејќи содржи антитела. Аамериканскиот актер не откри кога бил заразен, но навести дека тоа се случило во раната фаза од пандемијата. Кажа дека имал благи симптоми, како главоболка и затегнатост во градите и го изгубил … Continue reading Брајан Кренстон донираше плазма откако прележал Ковид-19

Текстот Брајан Кренстон донираше плазма откако прележал Ковид-19 е превземен од Reporter.mk.