Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун

Холивудската актерка Шерон Стоун ја доби наградата за храброст на настанот на Женскиот фонд за истражување на ракот. Во својот емотивен говор таа се осврна …

Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун Прочитај повеќе »

Текстот Брат ми само што почина, а јас се борам со ракот, емотивен говор на Шерон Стоун е превземен од Reporter.mk.