Бред Пит најави крај на кариерата

Актерот Бред Пит најави дека со главната улога во филмот „Bullet Train“ можно е да биде неговиот последен голем проект. Тој станал, како што вели, многу пребирлив кога се во прашање понудите, а тоа што го добил досега не ги задоволува неговите критериуми. „Мислам дека сум во последниот семестар или квартал“, откри Пит. Во филмот „Bullet … Continue reading Бред Пит најави крај на кариерата

Текстот Бред Пит најави крај на кариерата е превземен од Reporter.mk.