Брзата храна полека го уништува здравјето на Бред Пит

Брзата храна и газирани пијалоци му го нарушиле здравјето на холивудскиот глумец Бред Пит, пренесуваат светските медиуми. Како што пренесува The Globe, глумецот ја губи својата препознатлива форма на тело, а ако продолжи со ваквите навики ќе му биде и сериозно нарушено здравјето. Според пишувањто на Globe, Бред отсекогаш бил склон на брзата храна, но … Continue reading Брзата храна полека го уништува здравјето на Бред Пит

Текстот Брзата храна полека го уништува здравјето на Бред Пит е превземен од Reporter.mk.