Царот има корона, но купете билет за концерт за да ми го кренете имунитетот: Рамбо Амадеус откри дека има Ковид-19

Популарниот музичар Рамбо Амадеус преку Фејсбук откри дека има Ковид-19. Откако српските медиуми пишуваа дека тој е позитивен на корона, Рамбо ја потврди веста, па на шега напиша дека ќе му се подобри имунинтетот ако фановите купат карта за неговиот концерт што треба да се одржи во Белград на 10 април. „Драги обожаватели, само без … Continue reading Царот има корона, но купете билет за концерт за да ми го кренете имунитетот: Рамбо Амадеус откри дека има Ковид-19

Текстот Царот има корона, но купете билет за концерт за да ми го кренете имунитетот: Рамбо Амадеус откри дека има Ковид-19 е превземен од Reporter.mk.