Цело богатство кај сопругата на Шабан Шаулиќ, за вонбрачниот син ништо: Заврши оставинската постапка

Во Белград заврши оставинската постапка за фолк пејачот Шабан Шаулиќ. Како што пишуваат српските медиуми кралот на фолк музиката кој загина во 2019 година, целото богатство и авторските права и ги оставил на сопругата Гордана. Трите деца, двете ќерки и синот преходно добро ги обезбедил и тие од оставината не добиле ништо. Во оставинската постапка … Continue reading Цело богатство кај сопругата на Шабан Шаулиќ, за вонбрачниот син ништо: Заврши оставинската постапка

Текстот Цело богатство кај сопругата на Шабан Шаулиќ, за вонбрачниот син ништо: Заврши оставинската постапка е превземен од Reporter.mk.