Да не беше мајка ми, можеби немаше никогаш да ја испеам „Македонија“: Дадо Топиќ слави јубулеј во Охрид

Легендарниот Дадо Топиќ  на јубилејното издание на „Охрид фест“, во Интернационалната вечер на 2 септември, ќе ја добие наградата за ширење музика на Балканот. Инаку, …

Да не беше мајка ми, можеби немаше никогаш да ја испеам „Македонија“: Дадо Топиќ слави јубулеј во Охрид Прочитај повеќе »

Текстот Да не беше мајка ми, можеби немаше никогаш да ја испеам „Македонија“: Дадо Топиќ слави јубулеј во Охрид е превземен од Reporter.mk.