Да се биде мајка на Бојан е одговорност, но јас сум најгордата мајка на овој свет, вели Јасмина Јовановска за роденденот на Боки13

Бојан Јовановски или во јавноста познат како Боки 13, денес полни 37 години. Неговата мајка, Јасмина, сподели емотвна роденденска порака за својот син, кој сè …

Да се биде мајка на Бојан е одговорност, но јас сум најгордата мајка на овој свет, вели Јасмина Јовановска за роденденот на Боки13 Прочитај повеќе »

Текстот Да се биде мајка на Бојан е одговорност, но јас сум најгордата мајка на овој свет, вели Јасмина Јовановска за роденденот на Боки13 е превземен од Reporter.mk.