Дајана Рос по 15 години се враќа на музиката: Пејачката сними албум во осмата деценија

Легендарната пејачка Дајана Рос на 77 години повторно ќе почне да пее. Таа по 15 години пауза снима нов албум, кој ќе го промовира наскоро. Рос веќе ја објави насловната песна од истоимениот албум, Thank You, и најави дека албумот ќе излезе во продажба на есен. Пејачката го сними албумот во нејзиното домашно студио за време … Continue reading Дајана Рос по 15 години се враќа на музиката: Пејачката сними албум во осмата деценија

Текстот Дајана Рос по 15 години се враќа на музиката: Пејачката сними албум во осмата деценија е превземен од Reporter.mk.