Дали си слуга само кога до тебе има господа? – „Слугинки” со премиера во Јавна Соба

Претставата Слугинки од Жан Жене, а во режија на Теодора Силјаноска пред два дена ја доживеа својата премиера на сцената на Јавна Соба во Скопје. …

Дали си слуга само кога до тебе има господа? – „Слугинки” со премиера во Јавна Соба Прочитај повеќе »

Текстот Дали си слуга само кога до тебе има господа? – „Слугинки” со премиера во Јавна Соба е превземен од Reporter.mk.