Даниел Крег: Стивен Спилберг ме убеди да го глумам Бонд

Британскиот глумец Даниел Крег откри дека славниот режисер Стивен Спилберг го убедил да го глуми тајниот агент Џејмс Бонд. Тие се сретнале пред актерот да ја прифати улогата на 007 и во тој момент Даниел сметал дека е најпаметно да побара мислење од еден од најголемите светски режисери. „Стивен случајно беше во истиот хотел. Па … Continue reading Даниел Крег: Стивен Спилберг ме убеди да го глумам Бонд

Текстот Даниел Крег: Стивен Спилберг ме убеди да го глумам Бонд е превземен од Reporter.mk.