Дарко Димитров повторно е автор на српската песна за Евровизија

Композиторот и продуцент Дарко Димитров е еден од авторите на песната „Локо локо“, што групата „Хурикејн“ од Србија ќе ја пее на Евровизија. Освен Дарко, на песната работи и Немања Антониќ, а текстот го напиша Сања Вучиќ, една од пејачките во групата. „Хурикејн“ лани победија на Беовизија со песната „Аста ла виста“, а РТС реши тие … Continue reading Дарко Димитров повторно е автор на српската песна за Евровизија

Текстот Дарко Димитров повторно е автор на српската песна за Евровизија е превземен од Reporter.mk.