Дарко Лазиќ ја изневерувал свршеницата со поранешна девојка, Марина му ги нашла пораките во телефонот

Свршеницата на пејачот Дарко Лазиќ, Марина Гагиќ, го оставила затоа што ја изневерил со друга девојка, пренесуваат медиумите. Таа наводно, откако му ги открила скриените пораки во телефонот, го зела синот и се иселила од семејната куќа во селото Брестач. Лазиќ ја изневерувал Марина со неговата поранешна девојка, која исто така живее во неговото село. … Continue reading Дарко Лазиќ ја изневерувал свршеницата со поранешна девојка, Марина му ги нашла пораките во телефонот

Текстот Дарко Лазиќ ја изневерувал свршеницата со поранешна девојка, Марина му ги нашла пораките во телефонот е превземен од Reporter.mk.