Дарко Лазиќ со сопругата за свадбата добиле празни пликови од гостите

Пејачот Дарко Лазиќ се ожени по втор пат, со љубовта од детството Катарина. Таа откри дека добиле најнеобични подароци од гостите. „Најубав подарок беше наша …

Дарко Лазиќ со сопругата за свадбата добиле празни пликови од гостите Прочитај повеќе »

Текстот Дарко Лазиќ со сопругата за свадбата добиле празни пликови од гостите е превземен од Reporter.mk.