Дебитантот Александар Тодоровски победи на „Макфест“, третопласираната Марија се расплака на сцената

Дебитантот Александар Тодоровски победи на “Макфест’ кој годинава се одржуваше на отворено. Второто награда ја доби Мартинијан Кириловски, а третата пак Марија Данева која се расплака на сцената.  Ова беше 36 издание на фестивалот  кој се одржа во Аквабела Ресорт.Имаше  две фестивалски вечери, првата – дебитантска вечер и втората – финална вечер, во која влегоа 5 … Continue reading Дебитантот Александар Тодоровски победи на „Макфест“, третопласираната Марија се расплака на сцената

Текстот Дебитантот Александар Тодоровски победи на „Макфест“, третопласираната Марија се расплака на сцената е превземен од Reporter.mk.