Дејвид и Викторија Бекам во лежерно издание во Лондон

Дејвид и Викторија Бекам веќе 19 години уживаат во брачниот живот. Славната двојка непосредно пред годишнината од бракот беше во публиката на настан посветен на спортски активности за деца.

Поранешниот фудбалер и популарната дизајнерка во лежерно издание ги набљудуваа натпреварите.

По повод 19-годишнината, и двајцата споделија иста фотографија на која слават во ресторан.


По краткиот престој во Лондон, Викторија отпатува во Париз каде беше фотографирана во бела комбинација.