Деми Мур во проѕирен фустан ги покажа градите на Модната недела во Париз

Актерката Деми Мур (60) блесна на модната недела во Париз, за ​​време на која присуствуваше на ревијата на Сен Лоран. Деми на ревијата дојде во …

Деми Мур во проѕирен фустан ги покажа градите на Модната недела во Париз Прочитај повеќе »

Текстот Деми Мур во проѕирен фустан ги покажа градите на Модната недела во Париз е превземен од Reporter.mk.