„Денес требаше да се родиш“: Криси Тајген полна со емоции за бебето што го загуби

Манекенка Кристи Тајген, која во септември имаше спонтан абортус во петтиот месец од бременоста, го одбележа денот кога требаше да го роди синот Џек со емотиван порака. „Можам да се смеам, но тоа нема да сум јас. Денес требаше да се родиш. Сите ќе те сакаме секогаш“, напиша таа. Криси, која е во брак со … Continue reading „Денес требаше да се родиш“: Криси Тајген полна со емоции за бебето што го загуби

Текстот „Денес требаше да се родиш“: Криси Тајген полна со емоции за бебето што го загуби е превземен од Reporter.mk.