Дете го остави принцот Вилијам без текст: „А колку пари имаш на сметка?“

Принцот Вилијам не знае точно колку пари има во неговата кралска каса, што му го признал на едно 11-годишно момче. Принцот Вилијам повторно доби симпатии …

Дете го остави принцот Вилијам без текст: „А колку пари имаш на сметка?“ Прочитај повеќе »

Текстот Дете го остави принцот Вилијам без текст: „А колку пари имаш на сметка?“ е превземен од Reporter.mk.