Девојката на Бонд тужи филмска компанија за неисплатен хонорар од милион долари

Француската глумица Ева Грин, позната по улогите во филмот за Џејмс Бонд, „Казино Ројал“ и „Пени Дредфул“, ја тужи компанијата Ehite Lantern (Britannica) Ltd за …

Девојката на Бонд тужи филмска компанија за неисплатен хонорар од милион долари Прочитај повеќе »

Текстот Девојката на Бонд тужи филмска компанија за неисплатен хонорар од милион долари е превземен од Reporter.mk.