Дијана Имери во Тбилиси: „Бев првата жена којашто диригираше со тој оркестар“

Аплаузи, стоечки овации и позитивни коментари доживеа македонската диригентка, маестра Дијана Имери Илкоска, по концертот којшто на 6 ноември се одржа во преполната сала на …

Дијана Имери во Тбилиси: „Бев првата жена којашто диригираше со тој оркестар“ Прочитај повеќе »

Текстот Дијана Имери во Тбилиси: „Бев првата жена којашто диригираше со тој оркестар“ е превземен од Reporter.mk.