Дино Мерлин: Кога бев тешко болен, размислував да ја оставам музиката

Пејачот Дино Мерлин, во емисијата „Во свој филм“, на „ХРТ“, раскажа за тешкиот живот во минатото и дека постоело моменти кога тој бил сериозно болен. Тој објасни дека кон крајот на деведесетите години, неговата болест била толку сериозна, што размислувал повеќе да не се занимава со музика. „Ова за првпат го откривам во јавноста. Имаше … Continue reading Дино Мерлин: Кога бев тешко болен, размислував да ја оставам музиката

Текстот Дино Мерлин: Кога бев тешко болен, размислував да ја оставам музиката е превземен од Reporter.mk.