Директор на јавна установа му забрани настап на Жељко Самарџиќ во Сплит

По Ана Бекута и Кеба, Хрватска го забрани и Жељко Самараџиќ. Одбиено било барањето за концерт на српската ѕвезда во Сплит, од страна на директорот …

Директор на јавна установа му забрани настап на Жељко Самарџиќ во Сплит Прочитај повеќе »

Текстот Директор на јавна установа му забрани настап на Жељко Самарџиќ во Сплит е превземен од Reporter.mk.