ДНК со апел за помош на Виктор Боневски

Музичката група ДНК упати апел за помош на 19-годишниот Виктор Боневски кој боледува од канцер. „Денеска се сретнавме со Виктор Боневски, убаво и чисто дете …

ДНК со апел за помош на Виктор Боневски Прочитај повеќе »

Текстот ДНК со апел за помош на Виктор Боневски е превземен од Reporter.mk.