Добрила од Дојран на 90 години стана модел

Победничката на регионалното шоу „Никогаш не е доцна“, Добрила Ивановска Чабриќ, стан заштитно лице на брендот BM design. Добрила отсега па натаму на своите настапи ќе биде облечена во оригинални модни креации.

Победничката на музичкото шоу, Добрила Ивановска Чабриќ, со своето појавување на сцената успеа да ја освои публиката и речиси сите се воодушевија од нејзината волја за живот, но и од нејзиниот изглед на 90 години. Во една пригода Добрила изјави дека се чувствува младо бидејќи секогаш е во друштво со млади луѓе.

Текстот Добрила од Дојран на 90 години стана модел е превземен од Reporter.mk.