Документарецот на „Нетфликс“ го уништи и така кревкиот углед на Камила во јавноста

Документарецот на „Нетфликс“ за кралското семејство The Crown, целосно и го уништи и така кревкиот углед и кредибилитет на кој сопругата на принцот Чарлс, Камила работела со години. Документарецот кој беше објавен и кој од неодамна се емитуваше последната четврта сезона, говори за најпознатото кралско семејство. Од палатата на почетокот негираа било каква поврзаност на … Continue reading Документарецот на „Нетфликс“ го уништи и така кревкиот углед на Камила во јавноста

Текстот Документарецот на „Нетфликс“ го уништи и така кревкиот углед на Камила во јавноста е превземен од Reporter.mk.