Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години

По 43 години, американската кантри-пејачка Доли Партон, повторно блесна како „Плејбој зајачица“, за нејзиниот сопруг. Пејачката го облече истот костим како во 1978 година, кога позираше за познатото списание. „Се сеќавате ли кога пред некое време реков дека ќе позирам за списанието „Плејбој“ кога ќе имам 75 ​​години? Е па, јас имам 75 години ама … Continue reading Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години

Текстот Доли Партон се облече во костимот на Плејбој зајачица со кој позираше пред 43 години е превземен од Reporter.mk.