Доналд Трамп: нова боја на коса за новата кандидатура

Косата на Доналд Трамп беше тема на разговор по неговото неодамнешно појавување на суд, а упатените ја објаснија промената на бојата во седа со фактот …

Доналд Трамп: нова боја на коса за новата кандидатура Прочитај повеќе »

Текстот Доналд Трамп: нова боја на коса за новата кандидатура е превземен од Reporter.mk.