Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски

Денеска, градот Скопје во кој актерот Мето Јовановски, што ненадејно почина во 77 година, го помина најголемиот дел од животот, неговата родна Малешевија и цела …

Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски Прочитај повеќе »

Текстот Достоинствено простување од актерот Мето Јовановски е превземен од Reporter.mk.