Драгана Мирковиќ се разведува по 23 години брак: „Направив сѐ за да ја спасам нашата заедница“

Пејачката Драгана Мирковиќ (56) објави дека се разведува од сопругот Тони Бијелиќ (51) по 25 години брак. Во соопштението за медиумите, таа објави дека чувствува …

Драгана Мирковиќ се разведува по 23 години брак: „Направив сѐ за да ја спасам нашата заедница“ Прочитај повеќе »

Текстот Драгана Мирковиќ се разведува по 23 години брак: „Направив сѐ за да ја спасам нашата заедница“ е превземен од Reporter.mk.