Драмскиот театар за Мето Јовановски: Колегите ќе го памтат по творечката енергија што ја пренесуваше до последниот здив

Драмскиот театар тагува за смртта на Мето Јовановски, кој почина денес на 77-години. Македонскиот театарски, филмски и телевизиски актер, целиот работен стаж го помина како …

Драмскиот театар за Мето Јовановски: Колегите ќе го памтат по творечката енергија што ја пренесуваше до последниот здив Прочитај повеќе »

Текстот Драмскиот театар за Мето Јовановски: Колегите ќе го памтат по творечката енергија што ја пренесуваше до последниот здив е превземен од Reporter.mk.