Дру Баримор разочарана од мажите

Холивудската ѕвезда Дру Баримор, која има три неуспешни бракови, во интервју за магазинот „Пипл“ изјави дека е толку разочарана од мажите, што веќе никогаш не планира да се мажи. Таа вели дека за нејзините разводи е виновна и таа, но дека вината повеќе ја бара во мажите. „Никогаш, никогаш, никогаш, никогаш повеќе нема да се … Continue reading Дру Баримор разочарана од мажите

Текстот Дру Баримор разочарана од мажите е превземен од Reporter.mk.