Дуото Дупер ја претставија нивната најнова песна

Вчера на пладне дуото Дупер ја претставија нивната најнова песна „Со тебе не гледам саат (бејбе)“ која носи сосема нова енергија на македонската музичка сцена, …

Дуото Дупер ја претставија нивната најнова песна Прочитај повеќе »

Текстот Дуото Дупер ја претставија нивната најнова песна е превземен од Reporter.mk.