Две жени ја повлекоа тужбата против Џејмс Франко за сексуално вознемирување

Сара Тајтор-Каплан и Тони Гал, кои го тужеа актерот Џејмс Франко за сексуално вознемирување, ја повлекоа тужбата, откако се спогодиле со актерот. Двете страни поднесоа заеднички извештај до Врховниот суд во Лос Анџелес, кој открива дека жените се откажале од своите индивидуални побарувања, пишуваат американските медиуми. Ова доаѓа откако Франко поднесе приговор на тужбата. Тој … Continue reading Две жени ја повлекоа тужбата против Џејмс Франко за сексуално вознемирување

Текстот Две жени ја повлекоа тужбата против Џејмс Франко за сексуално вознемирување е превземен од Reporter.mk.