Две жени победија на „Survivor“ 2023: Антонија од Загреб и Наташа од Нови Сад го кренаа пехарот

Финалето на „Survivor“ ( „Преживеан“)  им припадна на две жени – Антонија Ивиќ од Загреб од синиот тим и Наташа Кондиќ од Нови Сад од …

Две жени победија на „Survivor“ 2023: Антонија од Загреб и Наташа од Нови Сад го кренаа пехарот Прочитај повеќе »

Текстот Две жени победија на „Survivor“ 2023: Антонија од Загреб и Наташа од Нови Сад го кренаа пехарот е превземен од Reporter.mk.