Двете Ирени уживаат на кафе во Пробиштип

Фолк-пејачката Ирена Спасовска и водителката Ирена Спасовска уживаат заедно во Пробиштип на кафе. Денеска во овој град се одржува манифестацијата „Зелникот на баба“, каде водителка …

Двете Ирени уживаат на кафе во Пробиштип Прочитај повеќе »

Текстот Двете Ирени уживаат на кафе во Пробиштип е превземен од Reporter.mk.