Џастин Бибер меѓу ѕвездите кои настапија на забавата за синот на најбогатиот Индиец

Пејачот Џастин Бибер се приклучи на низата меѓународни ѕвезди кои настапија на забава за синот на најбогатиот човек во Индија и неговата сопруга со која …

Џастин Бибер меѓу ѕвездите кои настапија на забавата за синот на најбогатиот Индиец Прочитај повеќе »

Текстот Џастин Бибер меѓу ѕвездите кои настапија на забавата за синот на најбогатиот Индиец е превземен од Reporter.mk.