Џастин Тимберлејк ја изневерил поранешната девојка Камерон Дијаз со зајачица на Плејбој?

Поранешната Плејбој зајачица Зои Грегори (49) тврди дека еднаш се сплеткала со Џастин Тимберлејк (43) додека тој бил во врска со Камерон Дијаз (51). Грегори …

Џастин Тимберлејк ја изневерил поранешната девојка Камерон Дијаз со зајачица на Плејбој? Прочитај повеќе »

Текстот Џастин Тимберлејк ја изневерил поранешната девојка Камерон Дијаз со зајачица на Плејбој? е превземен од Reporter.mk.