Џеф Безос сè побогат, сега тежи 172 милијарди долари

Најбогатиот човек на светот Џеф Безос и покрај економските крахови кои се случуваат во речиси целиот свет, поради пандемијата со коронавирусот, тој успева да го збогати своето банковно конто и во моментов вреди 172 милијарди долари. Вредноста на акциите на неговата компанија „Амазон“, се зголемени за 56% за година дена. „Амазон“ ја искористи ситуацијата со … Continue reading Џеф Безос сè побогат, сега тежи 172 милијарди долари

Текстот Џеф Безос сè побогат, сега тежи 172 милијарди долари е превземен од Reporter.mk.