Џеф Безос со Кети Пери, Орландо Блум и Ашер вечераат близу Мљет во Хрватска

Фотограф ја фотографирал јахтата Кора на Безос во заливот Полаче во близина на островот Мљет. Безос е во друштво со  Кети Пери, Орландо Блум и …

Џеф Безос со Кети Пери, Орландо Блум и Ашер вечераат близу Мљет во Хрватска Прочитај повеќе »

Текстот Џеф Безос со Кети Пери, Орландо Блум и Ашер вечераат близу Мљет во Хрватска е превземен од Reporter.mk.