Џејда Пинкет Смит откри дека со Вил Смит не живеат заедно од 2016 година

Џејда Пинкет Смит откри дека со Вил Смит, живеат живеат одвоено од 2016 година, иако не се законски разведени. Во изјава за NBC News рече …

Џејда Пинкет Смит откри дека со Вил Смит не живеат заедно од 2016 година Прочитај повеќе »

Текстот Џејда Пинкет Смит откри дека со Вил Смит не живеат заедно од 2016 година е превземен од Reporter.mk.