Џејсон Момоа и Лиза Бонет се разделија по 16 години заеднички живот

Џејсон Момоа и неговата сопруга Лиза Бонет се разделија по 16 години заеднички живот. Веста ја објавија и ја потврдија и двајцата актери. „Сакавме ова јавно да го објавиме за да можеме достоинствено и искрено да продолжиме со нашите животи. Сите ги почувствувавме притисокот и промените на овие трансформациски времиња. Револуција се одвива и нашето … Continue reading Џејсон Момоа и Лиза Бонет се разделија по 16 години заеднички живот

Текстот Џејсон Момоа и Лиза Бонет се разделија по 16 години заеднички живот е превземен од Reporter.mk.